2017
July
June
May
April
March
February
January


All Episodes
Archives
Now displaying: March, 2017
Mar 29, 2017

I veckans känslosamma avsnitt berättar Josefine om när äldsta sonen insjuknade i den obotliga sjukdomen diabetes 1 och slår hål på en del fördomar kring den. I podden får ni också lära er vilka symptom man ska se efter hos sitt barn.

Mar 21, 2017

I veckans avsnitt pratar Josefine och Evelina om olika roller man har och tar i hemmet. Hur gör man för att få småbarnsliv och karriär att gå ihop? Och varför får pappor men inte mammor beröm för att de är föräldralediga? 

Mar 14, 2017

I veckans avsnitt laddar Josefine inför nya jobbet och Evelina berättar om sin förlossning med sitt tredje barn Aston. Hur kändes det egentligen att få ett positivt graviditetstest när dottern Idun bara var tre månader? Veckans avsnitt sponsras av KRY.

Mar 7, 2017

"Från jobb till förlossning till blow jobs". I veckans avsnitt berättar Evelina om sin förlossning med Idun och Josefine avslöjar äntligen sin hemlis! 

Mar 1, 2017

Städning, sushi och ödet diskuteras i veckans avsnitt. Evelina har svårt att säga mars med sin småländska men båda är överens om att män kommer därifrån. 
Avsnittet sponsras av KRY.

1